Om oss

Vid vackra Bödabukten på Ölands norra ände ligger Böda Hamns Camping fint beläget. Välkommen att hyra stugor eller campa hos oss och njut av vår ö på bästa sätt. Precis vid campingen ligger en långgrund och barnvänlig sandstrand. Vi har tre lekplatser för barnen med bland annat ett stort lekfartyg och en lekställning av högsta kvalitet. Vår camping har 340 platser, varav 191 med tillgång till el. Vi hyr även ut stugor och lägenheter på campingen eller i dess närhet.

Böda Hamns Camping

Vår camping på Öland ligger 50 meter från en långgrund och vacker sandstrand. På campingen ligger tre välutrustade lekplatser. Här finns det stora förutsättningar för barnfamiljer att trivas och roa sig tillsammans i den underbara värmen. I närheten av lekplatserna finns stora fria ängar och en underbar tallskog. Det finns gott om plats att välja om man vill vara i solen eller i skuggan för att svalka sig. Här är det även tillåtet att snorkla och utforska vattnet eller surfa och åka vattenskidor. Intill stranden finns ett separat hundbad när du har människans bästa vän med dig. Njut av solen, lugnet och utforska naturen – semestra på Öland, på Böda Hamns  Camping.

Camping på Öland?

Nytt år innebär nya möjligheter – och semesterplaner. Kanske är det dags för en tripp till Öland och Böda Hamn till sommaren?

Oavsett om du har satt din fot tidigare på Öland eller inte, om du campat i åratal eller aldrig ens slagit upp ett tält innan – vill vi bjuda in dig till vår härliga camping i Böda. Camping på Öland är med sina soltimmar, avkopplande atmosfär och närhet till fastlandet en unik kombination. Du får känslan av att vara utomlands bara ett stenkast bort från vårt avlånga land.  Vi brukar säga att det finns en risk med att upptäcka Öland – det kan bli så att du aldrig vill campa någon annanstans. Vi på Böda Hamns Camping vill erbjuda dig en oas av lugn och avkoppling, med doft av havet och närhet till mat och gemenskap.

Campingsemester på Öland – helheten är magisk

Att campa på Öland innebär en mängd härligheter. Alla är vi olika, en del klarar inte av att ligga på stranden fem minuter innan det kliar i kroppen medan andra kan avverka en vecka i solstolen utan problem. Det som är så härligt med Öland är att det finns så mycket att göra under din vistelse. Som tidigare nämnt finns en djurpark, som är väldigt uppskattad av både äldre och yngre. Möjligheter till shopping och god mat finns såklart också. Det kanske mest påtagliga är ändå den vackra naturen, helt unik i sitt slag. Kanske är det rentav semester i sin ädlaste form, att sitta på en strand i solnedgång. Blott omgiven av skvalpande vågor och någon vindpust en bit bort. Varför inte med en tänd eld och lite korv att grilla? Det är sådana kvällar och stunder vi minns och lever länge på.

Vad innebär det att campa på Öland?

En del föredrar att tälta och leva lite enklare, samtidigt som möjligheten att flytta sig snabbt finns. Ett tält går att slå upp överallt och det är inte lika permanent som att ha husbil, husvagn eller stuga. Alla är vi olika och uppskattar olika sätt att leva på, så också i camping. Husvagn och husbil innebär stor möjlighet till att sätta sin egen prägel på boendet. Det finns inga rätt eller fel, det viktigaste är att du känner dig hemma och kan koppla av – på ditt sätt. Kanske vill du ha lite mer bekvämlighet, utan att behöva dra med dig vare sig husvagn, husbil eller tält? Hos oss på Böda Hamns Camping kan du hyra stuga, där du kan komma till bekvämligheten direkt.

Det bästa med Böda Hamns Camping

Du har säkert hört talas om Böda tidigare. Oavsett om du varit här tidigare själv eller sett det populära TV-programmet. Böda ligger på norra Öland, och det finns flera olika campingar här uppe. Det är en lite längre väg upp hit jämfört med om du stannar till närmare Ölandsbron, men vi lovar – det är värt det. Böda Hamns Camping erbjuder en oas för avkoppling och njutning, med havet precis intill. Vi vågar hävda att vi excellerar när det gäller dessa delar – vi kan Öland och Böda.

Vi vågar säga att det är det bästa med Böda, närheten till havet och den sköna atmosfären.

Sitter du med semesterplaner inför sommaren? Ge oss en chans att ge dig din bästa semester! Allt vi behöver är ditt förtroende – vi lovat att göra allt för att göra dig nöjd!