Camping på Öland, Böda Hamn

Campingen ligger 50 meter från en långgrund sandstrand. I anslutning till campingen ligger tre välutrustade lekplatser såsom stor hoppkudde, lekfartyg, stor lekställning, gammal fiskebåt plus diverse annan lekutrustning. Fotbollsplan och minigolfbana så här finns det alla förutsättningar för att barnfamiljer ska trivas och roa sig tillsammans hela dagen. Stora fria ängar och en tallskog gör att det finns gott om plats att välja sol eller skugga, där du väljer din egen plats. Här är det tillåtet att snorkla, surfa och åka vattenskidor. På stranden så finns ett separat hundbad när du har människans bästa vän med dig samt även en glasskiosk när du vill släcka törsten eller svalka dig med en glass.

2024 öppnar campingen den 25 April och stänger efter skördefesten 30 September.

Receptionen är öppen med full service 08:00-22:00 20 Juni – 11 Augusti. Närmaste matbutik, Ica finns på 600 meters avstånd. 

Campingen har 340 platser. Av dessa är  ca 60  säsongsplatser och 191 har anslutning till el. Antalet säsongsplatser varierar från år till år. Alla platser är en potentiell säsongsplats under förutsättning att den är ledig hela säsongen. Så Du väljer med andra ord din egen plats, du blir ej tilldelad plats som på många andra campingar.

Vi tar ut en bokningsavgift på 80 kr vid alla bokningar.

Campa på Öland – upplev lugnet

Strax intill campingen ligger en restaurang, Böda Fisk & Rökeri med fullständiga rättigheter. Här kan du äta allt från ”finare” mat till husmanskost. I hamnen kan du också köpa färsk och rökt fisk. På 900 meters avstånd finner ni det whiteguide-meriterade kafèet Kaffestugan Böda där ni för övrigt kan köpa morgonfrallorna. Båda värt ett besök.

Om du har möjlighet så passa på att semestra och campa på Öland under lågsäsong. Under maj och juni är Öland som ljuvligast med massor av fågelkvitter och orkidéer i blom. Och augusti och september brukar bjuda på vackert väder, en semester man sent kommer att glömma. Lugnet är ju trots allt en stor del av semestern. Det är svårslaget att uppleva en solnedgång i lugnet på stranden, att bara vara närvarande i nuet. Att släppa taget om vardagsstress och annat som ofta binder oss i livet. Camping på Öland associeras ofta med folkhav, trängsel och långa bilköer. Vi vill vara något annat och bidra med en lugn oas med fokus på avkoppling och trivsel. När du är på semester vill du ju bryta av med allt det där andra. Köer får du säkert nog av redan hemma. Campa hos oss på Böda Hamns Camping, luta dig tillbaka och låt oss sköta resten. Här lämnar vi stressen vid dörren och njuter av tillvaron.

Vår camping nära Ölands norra spets besitter alla bekvämligheter du behöver. Vi har förutsättningarna för att ge dig en vistelse av absolut högsta klass. Känner du doften av hav? Tänkte det, vattnet är bara ett stenkast bort och väntar på dig. Alla mår bra av en stund vid havet. Vare sig du tar dig ett dopp eller bara sitter inlindad i en filt på strandkanten är det något nästintill magiskt att blicka ut över horisonten. Vi på Böda Hamns Camping vill ge dig detta, det finns här. Tveka inte att boka in camping på Öland 2024 redan nu!