Aktiviteter

På vårt område hittar du en minigolfbana som passar hela familjen. Vi har tre lekplatser för barnen med bland annat ett stort lekfartyg och en lekställning deluxe, fotbollsplan, hockey skottramp och beachvolleyplan för de som vill slänga sig i sanden lite grand. Vill man aktivera både sig själv och husdjur finns det en agility/hundrastgård. Det finns ett separat hundbad intill stranden. Vi har även ett uppehållsrum med tv, böcker och sällskapsspel. Den vackra omgivande naturen inbjuder till olika motionsformer såsom löpning och cykling. Cykel kan du för övrigt hyra hos oss på Böda Hamns Camping.

Förutom campingområdet så finns det mycket annat att se och göra. Åk på utflykt med bil eller cykel. På Öland finns det mycket att göra när solen går i moln. Förutom vår säregna natur som fascinerar både vuxna och barn finns ett flertal utflyktsmål som också barnen uppskattar.

Yoga med Cornelias Balance

Cornelias Balance kommer tillbaka till oss i sommar! 

60 kr för vuxna deltagare, betalas i receptionen innan pass.
Pris för 6 yogaklasser under yogaveckan (vecka 30) 300kr 
Yogamattor finns på plats.
 

Yoga vid havet med Cornelias Balance (60 min)

Enkla övningar för dig som vill bygga ett inre lugn och träna styrka, balans och smidighet utifrån din egen förmåga. Vi avslutar med en stunds avslappning och vårt mål är att du lämnar yogamattan med en känsla av harmoni och inspiration inför resten av dagen. 

Funktionell träning (45 min) 

Intervallträning där du bestämmer intensiteten och använder kroppen som enda redskap. Uppvärmning följs av funktionella rörelser där vi jobbar med kondition, styrka och avslutar med gemensam stretch. Välkommen på ett pass som ger dig massor av energi och rörelseglädje!

 

Schema sommaren 2023

Schema sommaren 2023

Vecka 28 och 29 (alla pass startar kl. 10.00)
Tisdag: Morgonyoga 
Torsdag: Funktionell träning 
Lördag: Morgonyoga 
 
Vecka 30 – YOGAVECKA (NYTT FÖR 2023!)
Måndag: kvällsyoga kl. 19-20 
Tisdag: morgonyoga kl. 10-11
Onsdag: kvällsyoga kl. 19-20 
Torsdag: morgonyoga kl. 10-11
Fredag morgonyoga kl. 10-11
Lördag: morgonyoga kl. 10-11
 
Plats: Samling vid receptionen, vi promenerar tillsammans till yogaplatsen vid havet. 
 

Trollskogen

Runt området leder en 4,5 km lång stig med informationstavlor vid de olika sevärdheterna. Vid entrén till Trollskogen finns ett naturrum och museum med naturföremål. 

Lådbilslandet

Lådbilslandet i Löttorp på norra Öland är en av öns största turistattraktioner.
Här kör du bil på riktigt i en uppbyggd miniatyrstad där kyrkan står mitt i byn och med vägar som slingrar sig genom landskapet.

BYRUMS RAUKAR

På öns västra sida utgör Ölands enda utpräglade raukområde där vattnet skulpterat ut formationer ur kalksten.

 

Byxelkrok

Här njuter du också i hamnmiljö bland restauranger, barer, café & shopping.

BÖDA SKOGSJÄRNVÄG

Ölands enda järnväg, en museijärnväg. Vid Fagerrör finns station och lokstall där man kan stiga på för en tur till Trollskogen.

Lekplatser

Vi har tre lekplatser för barnen med bland annat ett stort lekfartyg, fotbollsplan, hockey skottramp och beachvolleyplan för de som vill slänga sig i sanden. 

Company Jeans Böda NK

Company Jeans butik på Öland ligger vid Böda NK. Butiken säljer herr, dam och juniorkläder. Butiken är öppen veckorna 27 – 34.

Bödasågens allhandel

Affärslokal på drygt 800 kvm har vi det mesta du kan tänkas behöva förutom livsmedel. Godisbutiken på 110 kvm har försäljning av 300 olika sorters lösgodis, remmar, slush, hot snacks, chips, glass, dricka, kaffe m.m