Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 veckor sedan

Böda Hamns Camping

Den här veckan har vi gjort lite av varje. Som bla monterat upp våra nya skyltar på stugorna (äntligen). Det finns vissa saker som både anställda och gäster påtalar för mig (brister i verksamheten) som jag då kan hålla med om, absolut att det borde göras eller att den saken borde ändras. En sån sak är att sätta skyltar på stugorna. Så att gästen vet vilken stuga den ska till, det underlättar deras vistelse😉 Det har jag tänkt på första året jag tog över, men det har inte blivit. Men NU sitter de där! Äntligen, och jag är jättenöjd.

Vi har rensat en del ogräs runt stugorna och framförallt stora servicehuset. Grusat upp och ställt dit krukor istället för att ha rabatter. Bobo har börjat isolera glasskiosken.

Jag har växlat in en rensbrunn på avloppet. Vi har som vissa av er vet haft lite problem med avloppet ifrån lilla servicehuset. Det här är en första åtgärd för att motverka de problemen och underlätta för undertecknad när han behöver rensa.
Trevlig helg på er alla!🌞🌞🌞
#böda #bödahamn #bödahamnscamping #sommar2021 #bodahamnscamping
... Läs merSe mindre

Kommentera på Facebook

Så fint ni gör. 🤩 Ses snart☀️😎🤗

🤗

Så fint du gör, hade vi inte haft vårt Honungstorp skulle det varit vårt paradis🙏🏼

Fan vad snyggt det blir!

3 veckor sedan

Böda Hamns Camping

Sådär, nu börjar ordningen bli återställd. I alla fall marken utanför lilla servicehuset. Det är många som undrar vad vi gör och vad vi bygger. Ska försöka upplysa er lite i den frågan. Vi har grävt en hel del. Både el och vatten och fiber. Vi har satt en ny lyktstolpe och vattenpost mellan plats 206 och 207. Vi håller på att dra ner en ny fibersändare ner till stranden, så hoppas vi att det blir bättre sändning även nere på stranden. Sen ska vi gräva sista biten för el och vatten till det som ska bli. Ja vad ska det bli? Är det någon som kan se på vår nya kartbild kanske vad det ska bli? Vad ska det bli av vår "stuga" som vi håller på och bygger (nu har det dock stått still senaste månaden)
.
.
.
.
.
.
För er som inte kan se nån skillnad på kartan mot förra året så kan jag berätta att det ska bli en glasskiosk. Säg det inte till någon bara...

Där är tanken att vi ska ha en glassbox, dryck som läsk, kolsyrat vatten, lite godis, chips och jordnötter. Strandleksaker, uthyrning av paddleboards (sup). Sen får vi se om det kommer till mer saker. Den som lever får se.

Jättekul att så många har engagerat sig så mycket i frågan och gissat vad det ska bli. Vissa av er har delvis haft rätt och den som var först tror jag var Ullis Kontio. Kom förbi glasskiosken i sommar så ska vi bjuda dig och din familj på varsin glass.
#sommar2021 #bödahamn #bödahamnscamping #bodahamnscamping #glasskiosk
... Läs merSe mindre

Kommentera på Facebook

Hoppas på en magisk mjukglass😁😎

Vad kostar det att stå en månad i sommar med husbil🤔

Glasskiosken var en riktigt rolig överraskning! Ni lär få många besök av oss där i sommar! 😍🍦☀️

Då är det bara frallor som fattas. 😎

Hurra! Mer fiber till folket! Och glass! Fiber och glass ska folket ha! Hoppas på lättare restriktioner i sommar så vi kan trubadura lite också! 🎶

Yes👍🏻😘 Mkt bra! Trevligt! Det ser vi fram emot🥰 ses om 7 veckor

Bäste Campingen , som vi längtar 🤩

Hoppas det viktigaste finns en kopp kaffe.

Bygg ett litet gatukök bredvid också

👍👏

View more comments

3 veckor sedan

Böda Hamns Camping

Idag har vi slagit upp portarna för säsongen. Det är så roligt att se en massa gamla och nya ansikten igen. Vi kommer tills vidare ha öppet 09-11 i receptionen. Men ni når oss alltid på 0485-22043 så att vi kan hjälpa er checka in från distans.
Varmt välkomna alla nya som gamla gäster!

#böda #bodahamnscamping #bödahamnscamping #bödahamn #säsongsöppning
... Läs merSe mindre

Idag har vi slagit upp portarna för säsongen. Det är så roligt att se en massa gamla och nya ansikten igen. Vi kommer tills vidare ha öppet 09-11 i receptionen. Men ni når oss alltid på  0485-22043 så att vi kan hjälpa er checka in från distans. Varmt välkomna alla nya som gamla gäster!#böda #bodahamnscamping #bödahamnscamping #bödahamn #säsongsöppning

Kommentera på Facebook

☀️😊

Wir kommen gerne ,fühlen uns sehr wohl bei euch 👍😊

Al Campo stängt i morn

3 veckor sedan

Böda Hamns Camping

Nyrenoverat på kaffestugan!😋 ... Läs merSe mindre

Nyrenoverat på kaffestugan!😋Image attachmentImage attachment

Kommentera på Facebook

Linda Jägstad Lars Jägarn Jägstad

Ligger den på campingen??

Ska vi ta en fika där I sommar Katarina Kattis Jonsson?

Så fint det ser ut

4 veckor sedan

Böda Hamns Camping

Här kan ni se ett par av årets nyheter. En ny vattenpost mellan plats 206 och 207. En ny lyktstolpe. Vattenkranen ska sättas fast på en monteringsplatta, men då denna ej fanns på plats och vattenpåsläpp ej kunde vänta, ja då kan det se ut såhär. Lika fort som jag var nöjd över att vatten var påsläppt, lika fort började jag ångra mig för risken att det skulle kunna bli frysskador. Jo för det stämmer, det ni ser i filmen är snön som faller. I dag har vi haft alla årstider, eller rättare sagt hela April har sett ut på det viset. Alltså typiskt aprilväder☃️🌞

Nu är det mindre än en vecka kvar till vi öppnar. På torsdag står vi med öppna armar och tar emot er🤗 Hoppas vi får lite bättre väder då.
Trevlig helg!🌞🌞🌞

#sommar2021 #bodahamnscamping #bödahamnscamping #bödahamn #böda
... Läs merSe mindre

Kommentera på Facebook

Trevlig helg!🤗

2 månader sedan

Böda Hamns Camping

Nej "stugan" har inte brunnit upp. Faktum är vi har kommit längre än nånsin på den😉 Vindduk, första lagret isolering och brädklädseln är nu färdig.
Glad påsk på er!🌞🌞🌞
#böda #bodahamnscamping #sommar2021 #bödahamnscamping #bödahamn #
... Läs merSe mindre

Kommentera på Facebook

Glad påsk önskar Leo och Gunilla från Torshälla 😊

🐥 GLAD PÅSK önskar vi Er! 🐥

Glad påsk på er också! Hälsningar från Tyskland!

Snyggt och bra jobbat. Önskar er en fortsatt trevlig påsk.

Snyggt jobbat!! Glad påsk 🐣

Glad Påsk Till er!🐣🐥🐔

Vi önskar er detsamma 🤗🐣🐥🐣

Glad påsk 🐣

Detsamma till er

Detsamma till er.🐥🐥🐓🐓😎

Glad Påsk till er också🐣🐥🌷☀️

Glad påsk till er också. 🐤🐥🐣🐓🐔

View more comments

2 månader sedan

Böda Hamns Camping

Projektet som vi håller på med blev inte som jag hade tänkt mig. Jag tänkte fel helt enkelt så jag slängde "stugan" på brännhögen och det är bara att börja om från början. Gör om gör rätt. Tråkigt när det inte går som man har tänkt sig. Tror dock inte vi hinner med någon ny i år utan det får nog bli till nästa...
Glad påsk på er i alla fall 🌞🌞🌞
... Läs merSe mindre

Projektet som vi håller på med blev inte som jag hade tänkt mig. Jag tänkte fel helt enkelt så jag slängde stugan på brännhögen och det är bara att börja om från början. Gör om gör rätt. Tråkigt när det inte går som man har tänkt sig. Tror dock inte vi hinner med någon ny i år utan det får nog bli till nästa... Glad påsk på er i alla fall 🌞🌞🌞

Kommentera på Facebook

😂😂April April

Jäkla tur att detta inlägg inte kom i går....eller i morgon. 😉

Ser inte ett spår av stugan 😆 A a a a aprillo

Du med mig skämta Aprilo!😆

april april 😘

🤣🤣🤣🤣eller hur, april april

🤣🤣🤣glad påsk

April april😁

April april

April, april! 😅🐥

Så det blev en bastu ändå 👌😜

View more comments

Ladda fler inlägg